Publicat el Deixa un comentari

Rellotge Intel · ligent SmartWatch

Relojes inteligentes Smartwatch

Què és un rellotge Intel·ligent (SmartWatch)?

Un rellotge intel·ligent (SmartWatch) és un rellotge de polsera dotat amb funcionalitats que van més enllà de les d’un convencional.

Els primers models exercien funcionalitats molt bàsiques, però els actuals ja són capaços d’accedir a Internet, realitzar i rebre trucades telefòniques, enviar i rebre correus electrònics i SMS, rebre notificacions de el telèfon intel·ligent i fins i tot consultar les xarxes socials.

Les funcionalitats que integren ja estan disponibles en els smartphones, els smartwatches gaudeixen d’alguns avantatges pel que fa a comoditat respecta, especialment quan s’usa per fer esport ja que compten les calories, pulsacions i el ritme cardíac.

Els rellotges intel·ligents poden incloure característiques com un acceleròmetre, giroscopi, brúixola, pulsòmetre, baròmetre, altímetre, geomagnetómetro, GPS, altaveu, micròfon, ranura per targeta de memòria externa etc.

També compten amb mecanismes de connectivitat com el Bluetooth (per connectar-lo a el mòbil, auriculars o altres dispositius), NFC, Wifi o USB, un rellotge intel·ligent serà el teu millor aliat a l’hora de viatjar.

Qualsevol rellotge intel·ligent compta amb un processador, memòria, entrada i sortida. Es pot recollir informació dels sensors interns o externs.

Es pot controlar, o recuperar dades d’altres dispositius. Molts dels rellotges intel·ligents només serveixen com a interfície per al telèfon intel·ligent.

No obstant això, hi ha alguns smartwatches pràcticament independents, que incorporen ranura per targeta SIM i es denominen rellotges intel·ligents telefònics.

Publicat el Deixa un comentari

Descripció de l’empresa

Brillants

Rellotgeria Joieria Orlando, amb més de 20 anys d’experiència fabricant Joies, amb característiques que les defineix i les fa peces úniques.

Amb el desig de compartir l’experiència i la tècnica aconseguida en el món en què m’he ocupat forjat per l’amor que tinc al meu art.

La nostra Joieria a Manresa ubicada al centre de Bages, en la qual tenim el gust de brindar nostres serveis en disseny de Joies, compostures, Arranjament de Joies, Catàleg de Temporada.

Comptem amb Taller de Joieria a Manresa per donar forma a la Joia que vols.

També Trobaràs Rellotges de Diferents Cases: Citizen, Duward, Potens, Nowley, Lotus i molts més.

Realitzem canvis de Bateria de Rellotges, arranjaments de Maquinària … etc.