Publicat el

Canviar bateria de rellotge

En el nostre taller tenim servei de canvi de bateries a magnífics preus.

Cambio de baterías de reloj
Cambio de baterías de reloj
Renueva tu reloj, cambio de bateria en Manresa

Com canviar la pila a un rellotge de polsera

Abans de començar
Res de posar-te a desmuntar el rellotge en aquest escriptori que tens al costat de la finestra, inundat de papers, cartes de banc i piles de mitjons doblats que encara no has guardat a l’armari.

La taula en la que treballaràs ha d’estar buidada i neta, ben il·luminada i permetre’t canviar la pila a un rellotge de polsera assegut en una postura còmoda.

Abans d’obrir el rellotge, neteja la tapa amb un raspall de duresa intermèdia i retira la brutícia que hi pugui haver entre la caixa i la corretja o polsera.

Fons de rosca
Per obrir les tapes de rosca necessites una clau Jaxa.

Cada eina és per al que és i utilitzar una equivocada pot portar conseqüències nefastes.

Tot i que les d’aquests preus són de baixa qualitat i es fabriquen amb materials dolents, serviran per treure’t de la dificultat si no les fas servir molt sovint.

Girant la roda que té darrere, acostes o t’allunyes entre si les dues mordasses de la part superior de la Jaxa.

Sostingues el rellotge al palmell de la mà esquerra i encaixa les dents de la clau en les osques de la tapa. No intentis obrir la tapa usant només dues de les mordasses de la clau o amb aquestes mal ajustades, ja que l’únic que aconseguiràs serà que la JAXA patini quan la giris i ratllaràs la caixa del teu rellotge.

De vegades, les tapes estan tancades massa fort i et caldrà immobilitzar el rellotge en un cargol de banc en lloc d’utilitzar la teva mà.

Fons de pressió
Per a les tapes a pressió, només necessites una navalla de rellotger. Aquest tipus de fons tenen una petita osca on pots recolzar la navalla per fer palanca. Però en la major part dels casos només aconseguiràs mellar tapa i caixa.

Un cop trobada la osca, sosteniment el rellotge a la teva mà esquerra. Assegura’t que l’eina està recolzada de manera ferma en l’esquerda i millora el teu cop de canell. Escoltaràs un “cloc ‘característic que t’indicarà que acabes d’obrir el rellotge amb èxit.

Extreu la pila
Ja has obert el rellotge. El més probable és que la pila s’aguanti al seu lloc amb l’ajuda d’una petita brida.

Si necessites treure els cargols completament, et recomano que els metes dins d’una capseta, en lloc de deixar-los solts a la taula. Aquest consell no només és útil a l’hora de canviar la pila d’un rellotge de polsera, et convido a que ho posis en pràctica sempre que desmunts qualsevol aparell. Extreu la pila amb unes pinces.

Comprova la càrrega de la pila
Assegura’t que està en mode de mesurament de voltatges i col·loca una de les agulles en un lateral de la carcassa de la pila i l’altra a la part superior. Qualsevol valor inferior indica que ja no es troben a plena càrrega i poden fer que el rellotge deixi de funcionar. Si per contra, el voltatge de la pila és el correcte, el problema està en un altre costat. No té sentit que la canviïs, ja que el rellotge seguirà sense funcionar.

Per a cada mesura de les piles d’òxid de plata hi ha una alcalina equivalent. Tot i que el preu de les segones sigui més baix, t’aconsello que només facis servir piles d’òxid de plata. Això minimitza les possibilitats que expulsin l’àcid i danyin el teu rellotge. És importantíssim que escullis la pica de la mesura correcta.

Encara que una d’igual diàmetre i diferent alçada encaix i aporti el mateix voltatge, pot ocasionar problemes de funcionament en el teu rellotge.

No totes les marques ofereixen la mateixa qualitat
Tingues en compte que les piles són com qualsevol altre article de l’mercat. Ja has obert el rellotge, extret la pila vella i triat una de nova.

Col·loca la pila en el seu lloc
Així estaràs segur que col·loques una a perfecte estat i no hi haurà dubtes si veus que el teu rellotge no funciona quan ho tancaments.

Situa la pila amb cura en el seu allotjament, sense forçar-la. Torna a deixar la brida que sosté la pila en el seu lloc inicial i col·loca de nou els cargols si n’hi ha.

Tanca el rellotge
Abans de tancar el rellotge, elimina qualsevol resta de brutícia que hi pugui haver a la tapa oa la caixa, especialment a les zones en què totes dues estan en contacte.

Tapes de pressió com tancar un rellotge amb tapa a pressió
Sostingues el rellotge entre els dits índex i polze d’ambdues mans i pressiona la tapa amb força. No la copegis i aplica la pressió a la zona de la tapa més propera a les vores.

Tapes de rosca
Fes-ho amb cura i presta atenció per si la junta tòrica sortís de la ranura i es quedés mossegada entre la tapa i la caixa.

Ara només et falta posar-lo en hora i assegurar-te que funciona.

Envia la pila vella a reciclar
Recorda que les piles són elements altament contaminants i no has de tirar-les mai a les escombraries.

Publicat el

Rellotges CITIZEN

Joieria Rellotgeria Orlando agent oficial de CITIZEN.

L’analogia mai havia tingut tanta versatilitat així podràs controlar , els minuts i les hores és més que un rellotge
Cada dia un nou look, Cada dia un nou dial.
L’ajudem a trobar el rellotge adequat, ja sigui un regal o per a tu. I qualsevol que triï serà una elecció única compten amb la nostra tecnologia ECO-DRIVE alimentada per llum natural o artificial.

Publicat el

Rellotges NOWLEY

Joieria Rellotgeria Orlando agent oficial de Nowley.

Tindràs el control del teu temps, però també t’aporta una combinació de disseny, elegància, esportivitat i qualitat.
Per teu dia a dia, rellotge perfecte sempre per a qualsevol ocasió.

Publicat el

Rellotges LUCARELLI D’Or

Joieria Rellotgeria Orlando agent oficial de Lucarelli.

Un rellotge d’or és més que controlar el temps, portant una joia que perdurés amb el pas de la vida.

Meticulosament, aboca els metalls en un gresol de grafit en un ordre prescrit i en quantitats precises mesurades fins a una dècima part de gram.

Publicat el

Rellotges DUWARD

Joieria Rellotgeria Orlando distribuïdora oficial de Duward.
Perfecta combinació de disseny, elegància, tradició i distinció que portaràs al teu canell cada dia.
t’acompanyarà en moments especials, disposats a mantenir-te al dia, rellotges frescos i atrevits plens d’expressió que amb el temps et donara confiança, el complement perfecte per a tu o per a aquesta persona especial en la teva vida.

Publicat el

Rellotges ORIENT

Des del principi, hem perseguit una única missió: oferir rellotges d’alta qualitat i assolibles amb un estil durador. El nostre patrimoni es basa en l’artesania, fiabilitat, precisió i bellesa que suporten la prova del temps, Dedicada a crear els millors rellotges per als nostres clients des de 1950, tant Orient com Orient Star aporten un estil exquisit i un cronometratge meticulós, independentment de la línia que triïs.

Els rellotges mecànics i de quars funcionen de manera diferent, però cadascun ofereix els seus propis beneficis i experiència d’usuari. Cada segon que passa és una oportunitat per fer la teva vida memorable i única, Un rellotge O marca cada moment durant tot el seu viatge.

Joieria Rellotgeria Orlando agent oficial de Orient.

Publicat el

Rellotges POTENS

Potens

‘Dissenyat per a gent com tu’

Potens Watches, és una empresa fundada el 1954, experta en servei complet per a rellotgers.

Al principi es va especialitzar en la reparació de rellotges de butxaca, adaptant-los per ser utilitzats al canell.

Més tard van començar a fabricar peces, estes, bisells, ulleres, corretges de rellotgeria en els seus propis tallers.

La transició dels rellotges mecànics al quars, lluny de ser un problema, va servir per mantenir-se en el mercat. S’inicia la fabricació d’equips de diagnòstic de quars i cursos de formació per a la reparació de rellotges i jornades tècniques.

Els rellotges Potens es produeixen amb moviments mecànics i de quars i es posicionen en la secció mitjana a baixa del mercat.

Actualment, aquesta empresa familiar situada a Barcelona,segueix fabricant els millors dissenys Potens que es poden veure a la nostra pàgina web.

Joieria Rellotgeria Orlando agent oficial de Potens.

Publicat el

Rellotges MICHEL HERBELIN

Rellotge Michel Herbelin

Rellotgeria Orlando és l’agent exclusiu oficial de Michel Herbelin.

Passió per la creativitat i l’atenció a el detall. Aquesta passió ens ha inspirat per brindar peces úniques i de qualitat en la nostra Rellotgeria.

Michel Herbelin ha transmès la seva passió per la marca als seus fills i nets, que tenen un paper important en el desenvolupament de la gamma de productes, des de l’esbós fins a la fabricació. Fiabilitat, precisió i elegància és la base d’aquesta carismàtica marca, la qual podràs trobar a la nostra Rellotgeria Orlando.

Totes les peces de Michel Herbelin són de disseny francès amb precisió Swiss Movements, oferint una àmplia gamma que compleixen amb tots els requisits, tant esportius com clàssics. Les línies netes, l’elegància i l’atenció a el detall són les pedres angulars de el disseny de Michel Herbelin. Creant models que reflecteixen la naturalesa canviant de les tendències de la fabricació de rellotges i col·leccions que ens obre la imaginació i l’emoció, les peces de Michel Herbelin són tan úniques com les persones que les fan servir.

‘Dissenyat per a gent com tu’

Publicat el

Rellotge SMARTWATCH

smartwatch

(SmartWatch)

Un smartwatch és un ordinador portàtil en forma de rellotge; els moderns proporcionen una interfície de pantalla tàctil local per a ús diari, mentre que una aplicació de telèfon intel·ligent associada proporciona gestió i telemetria (com ara biomonitoring a llarg termini). Tot i que els primers models podrien realitzar tasques bàsiques, com ara càlculs, temps digital, traduccions i jocs, els smartwatches dels anys 2010 tenen una funcionalitat més general més propera als telèfons intel·ligents, incloses les aplicacions mòbils, un sistema operatiu mòbil i connectivitat Wi-Fi/Bluetooth. Alguns funcionen com a reproductors multimèdia portàtils, amb ràdio FM i reproducció d’arxius digitals d’àudio i vídeo a través d’uns auriculars Bluetooth. Alguns models, anomenats telèfons de vigilància (o viceversa), tenen funcionalitat mòbil cel·lular com fer trucades.
Generalment són alimentats per una bateria recarregable d’ió liti. Els dispositius perifèrics poden incloure càmeres digitals, termòmetres, acceleròmetres, podòmetres, monitors de freqüència cardíaca, altimeters, baròmetres, brúixoles, receptors GPS, altaveus petits i targetes microSD, que són reconegudes com a dispositius d’emmagatzematge per molts altres tipus d’ordinadors. No obstant això, hi ha alguns smartwatches pràcticament independents, que incorporen ranura per targeta SIM i es denominen rellotges intel·ligents telefònics.

En Joieria Rellotgeria Orlando trobaràs una gran varietat dissenyada per a tu.